Persoonlijk ben ik hier he-le-maal fan van! Ik vind het zo gaaf dat er een nieuwe sketch van jouw kamer of ruimte gemaakt kan worden, zo kun je gelijk een dosis interieurinspiratie opdoen! Binnen no-time staat er een hele andere look die mogelijk is in jouw huis en dat met de toffe spulletjes van Karwei.

Heb jij een ruimte in je huis waar je interieuradvies voor kunt gebruiken? Doe mee aan de Instasketch actie en maak kans op een persoonlijke interieurschets van de stylist van Karwei.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is heel eenvoudig:
1. Maak een foto van jouw kamer of ruimte
2. Post de foto op jouw Instagram-account met #InspireerMijKarwei
3. Maak kans een persoonlijke interieurschets van de stylist!

Let op: zorg ervoor dat je je Instagram-account (tijdelijk) openbaar zet, anders kunnen zij jouw inzending helaas niet zien. Dit doe je via: Jouw profiel > Instellingen > Privacy > Accountprivacy.

Iedere week selecteert Karwei 5 verschillende foto’s en delen zij de unieke interieurschetsen op Instagram en Facebook. Zit je er de eerste keer niet bij? Iedere week gooien wij alle inzendingen weer op één hoop, dus misschien zit je er de volgende week alsnog bij!

Het resultaat

Hieronder zie je verschillende Instagram posts van Karwei, swipe door de persoonlijke adviesschetsen van onze stylist en vertel ons welke jou het meest inspireert. Per Instagram post staan verschillende schetsen! Dit ziet er toch gaaf uit!

Shop the look

Ja, ja, we houden allemaal van shoppen en al helemaal nieuwe dingen voor in ons interieur. Ik heb best veel meubelstukken en accessoires van Karwei, omdat ik vind dat zij tegen een mooie prijs altijd met de trends meegaan. That’s what I like.

Heb je iets leuks gezien in één van de interieurschetsen? Klik bovenaan het Instagram-account @karwei op het Highlight-rondje ‘InstaSketch’. In iedere schets taggen wij de KARWEI producten die in de schetsen zijn gebruikt!

Bekijk KARWEI InstaSketch op Instagram