We houden er allemaal van: de Liefde. Like, why not? We krijgen graag liefde, geven graag liefde en voelen ons ook graag geliefd. Er is ook niet voor niets een gezegde als: Er hangt Liefde in de Lucht. Yes, zelfs de sexy Kraantje Pappie, Crane, heeft er een liedje over geschreven. Er zijn heel veel verschillende soorten Liefde, niet alleen om te krijgen, maar ook om te geven. Zo ook in en rondom huis. Kortom, wees niet alleen lief, maar geef vooral ook je huis, jouw thuis, wat meer liefde. Hoe dan?

Onderhoud & Liefde

Ja, ik weet het, niemand heeft hier ever zin in, maar ja, het moet toch. Want wil je in zo’n achterstallig, onverzorgd huis wonen? Laat me raden.. ik in ieder geval niet. Daar komt dus onderhoud bij kijken. Onderhoud kan in de kleinste vorm zijn, maar ook in de breedste vorm. Stofzuigen, dweilen, a.k.a. poetsen en schoonmaken zo geef je je vloer en meubels wat extra liefde en zijn deze ook on the longterm ook lief voor jou.

Samen of voor gasten & Liefde

Gezelligheid kleedt net als accessoires aan. Het straalt warmte en liefde uit en dat willen we!. Dus first things first maak het wat gezelliger in huis. Niet alleen voor jezelf, voor je vriend of vriendin maar ook voor andere gasten.

Huisdieren: krijg Liefde

Ja, even serieus, ik denk dat je van niemand meer liefde krijgt dan van een trouwe viervoeter. Hoe fijn is het dat wanneer je de sleutel in het slot steekt, het beestje al aan komt rennen omdat het baasje thuis komt. Onvoorwaardelijke liefde. Oké, ze zullen vast niet altijd super lief zijn, maar zijn wij als mensen zijnde dat wel?

En soms, heel soms, zijn honden en katten ook nog eens heel lief voor elkaar, hihi ;-).